Vzpon na Lubnik

Razpis za 10. kolesarski VZPON NA LUBNIK
Nedelja, 12. septembra 2021

Na južni in zahodni strani hriba Lubnik nad Škofjo Loko je speljana izjemno lepa cesta, ki pelje od Škofje Loke do vasi Breznica pod Lubnikom. Cesta se na dobrih sedmih kilometrih dvigne za 400 metrov in je priljubljena točka kolesarjev od blizu in daleč.

Nadobudni kolesarji vseh starosti se že vrsto let spoprijemajo s tem klancem, letos pa bo že jubilejna deseta tekma, ki jo bomo še posebej ovekovečili. Premierno bomo organizirali dirko z e-kolesi, običajnim nagradam pa bomo dodali še številne nove.

Vzpon na Lubnik bo v nedeljo, 12. septembra 2021. Start bo ob 10. uri na Mestnem trgu, cilj pa pri okrepčevalnici Nace, kjer bodo tudi uradna razglasitev rezultatov, podelitev nagrad in prijetno kolesarsko druženje.

Na prireditvi bomo upoštevali vsa higienska in zdravstvena priporočila NIJZ-ja.

Vzpon na Lubnik je tudi član Pokala polanskih puklov.

Organizatorja

Društvo Tek 4 mostov in Športna zveza Škofja Loka

Trasa dirke

Škofja Loka (Mestni trg) – Podpulfrca – Breznica pod Lubnikom. Skupna dolžina je 10 km, dolžina klanca, ki bo štel za rezultat, pa je 7,2 km.

Start

Škofja Loka (Mestni trg) ob 10.00

Cilj

Breznica pod Lubnikom

Prijave

Predprijave: do četrtka, 9. septembra 2021, preko spletne strani www.prijave.si/lubnik.

Prijave: Prijaviti se bo dalo tudi na dan prireditve.

Kategorije

Kategorija (ženske in moški) Leto rojstva
do 30 1991 in mlajši
od 31 do 40 1981 – 1990
od 41 do 50 1971 – 1980
od 51 do 60 1961 – 1970
nad 61 1960 in starejši

Prijavnina

Vzpon na Lubnik: 20 €

Duatlon: 30 €

Prijavnina znaša 20 € za Vzpon na Lubnik in 30 € za duatlon (kolesarjenje in tek) in jo lahko nakažete na TRR – Društvo T4M, Podlubnik 46, Škofja Loka, IBAN: SI56 6000 0000 0631 444, BIC: HLONSI22, odprt pri Hranilnici Lon. Koda namena: ADVA. Namen: Lubnik. Sklicno številko boste dobili po e-pošti, ko se boste prijavili.

  • Na dan prireditve znaša prijavnina 20 € (Vzpon na Lubnik) in 30 € (duatlon) in jo boste plačali ob prijavi.
  • V primeru skupinske prijave (najmanj 10 udeležencev) priznamo 10-odstotni popust.
  • V primeru družinske prijave (najmanj trije družinski člani) priznamo 10-odstotni popust.

Nagrade

Prvi trije uvrščeni v vseh kategorijah bodo prejeli kolajne in praktične nagrade, podelili pa bomo tudi posebne nagrade ob 10. obletnici.
Prvo-, drugo- in tretjeuvrščeni v absolutni konkurenci med moškimi in ženskami bodo prejeli pokale.
Na vsakem posameznem vzponu dobi prvi v kategoriji Pokala polanskih puklov nagrado organizatorjev (ne glede na trenutno skupno uvrstitev v pokalu).

Zdravstveno varstvo

Vsakdo tekmuje na lastno odgovornost. Za karavano kolesarjev bo vozil rešilni avto z zdravniško službo. Zavarovalnica Vzajemna podarja vsem udeležencem Vzpona na Lubnik brezplačno letno nezgodno zavarovanje.

Razglasitev rezultatov

Razglasitev rezultatov Vzpona na Lubnik bo predvidoma ob 12. uri na cilju.

Splošne določbe

Prireditev bo potekala ob popolni zapori prometa. Udeleženci vozijo na lastno odgovornost. Organizator ne odgovarja za škodo, ki si jo udeleženci povzročijo med seboj ali proti tretjim osebam. Kolesarski vzpon na Lubnik ni tekmovalnega značaja. Uradni rezultati bodo objavljeni na spletni strani http://www.lubnik.si.

Dodatne informacije

Igor Drakulić, vodja prireditve, 041 344 138, igor@t4m.si

Klemen Oman, vodja logistike, 070 579 799, klemenomansp@gmail.com

V Škofji Loki, 16. 7. 2020
Organizacijski odbor

PRIJAVI SE ZDAJ!

Ugodne predprijave do 8. 9. 2021

Prijavnina

PRIJAVNINA cena za predprijave do 9. 9. 2020 cena na dan prireditve
Posamezniki 20,00 EUR 25,00 EUR
Skupinska prijava (najmanj deset prijavljenih) * 18,00 EUR 22,50 EUR
Družine (najmanj trije člani) ** 18,00 EUR 22,50 EUR

DDV ni obračunan na osnovi 12. točke, 1. odstavka, 42. člena ZDDV.

* Prijavnina za organizirane skupine (najmanj deset prijavljenih)
Za skupinsko prijavnico morate obvezno predložiti fotokopijo plačane prijavnine. Če ne bo dokazila o plačani prijavnini, prijavnice ne bomo upoštevali. Prijava velja s plačilom prijavnine!

** Prijavnina za družine (najmanj trije družinski člani, ki živijo na istem naslovu)
Obrazcu za družinsko prijavo morate obvezno predložiti fotokopijo plačane prijavnine. Če ne bo dokazila o plačani prijavnini, prijavnice ne bomo upoštevali. Prijava velja s plačilom prijavnine!

Plačilo z UPN-jem

Prijavnino lahko poravnate z univerzalnim plačilnim nalogom (UPN), v katerega poleg svojega imena in priimka, naslova in zneska vpišite naslednje podatke:
Naziv: Društvo T4M
Naslov: Podlubnik 46
Kraj: Škofja Loka
IBAN: SI56 6000 0000 0631 444
BIC: HLONSI22
Koda namena: ADVA
Namen: Lubnik

Sklicno številko boste dobili po e-pošti, ko se boste prijavili.

Potrdilo o plačilu hranite in ga prinesite s seboj na dan prireditve, s čimer se boste izognili nepotrebnim nevšečnostim.

OPOZORILO: Prijava velja le s plačilom prijavnine. Zadnji dan za predprijavo in plačilo je torek, 8. septembra 2020! Poznejših predprijav ne bomo upoštevali!

Prijaviti se bo mogoče tudi na dan prireditve, in sicer od 8. do 10. ure na startu na Mestnem trgu v Škofji Loki. Startnina na dan prireditve bo 20 evrov za posameznike ter 18 evrov na osebo za skupine in družine.

Kaj vključuje cena?

Cena vključuje brezplačno letno nezgodno zavarovanje pri zavarovalnici Vzajemna (polico podpišete v prijavni službi pri prevzemu startne številke), organizirano kolesarsko prireditev z varovanjem trase, toplim obrokom na cilju, merjenjem in objavo rezultatov, kolajnami, pokali in nagradami ter zdravniško oskrbo.

Trasa

Z Mestnega trga v Škofji Loki bo zaprta vožnja potekala po Poljanski cesti do naselja Podpulfrca, kjer bomo po približno 2 km zavili desno proti vasi Breznica pod Lubnikom. Po nekaj sto metrih bomo prišli do začetka 7,2 km klanca, kjer bo leteči start, cilj pa približno 400 metrov višje pri okrepčevalnici Nace. Srečno, kolesarke in kolesarji.