Vzpon na Lubnik 2020 bo

Zaradi koronavirusa je organizacija športnih prireditev precej bolj zahtevna, saj je treba spoštovati priporočila NIJZ-ja. Kljub težavam nam je uspelo pridobiti pozitivno mnenje NIJZ-ja, tako da se bomo v nedeljo, 13. septembra 2020, že devetič povzpeli do do okrepčevalnice Nace v Breznici pod Lubnikom.

Na letošnjem Vzponu na Lubnik se bomo držali zdravstvenih in higienskih priporočil NIJZ-ja. Vsak udeleženec s prijavo potrjuje, da je zdrav in da bo spoštoval priporočila NIJZ-ja in opozorila organizatorjev.

Zaradi pandemije bomo letos možne samo predprijave, ki jih bomo zaprli v sredo, 9. septembra 2020. Prijave na dan prireditve ne bodo možne.

Nagrade za najmnožičnejšo skupino in povprečni čas

Prvi trije v absolutni konkurenci bodo prejeli pokale, prvi trije v vsaki kategoriji kolajne in praktične nagrade sponzorjev, nagradili pa bomo tudi najmnožičnejšo skupino. Posebno nagrado bosta prejela tudi kolesar in kolesarka, ki se bosta najbolj približala povprečnemu času.

Pokal polanskih puklov 2020

Na prvih treh vzponih je nastopilo 239 kolesarjev in 25 kolesark, trenutno vodilni po kategorijah pa so Miha Alič (do 30), Klemen Remic (31-40), Jani Prešeren (41-50), Miran Cvet (51-60), Matej Mihovec (nad 61), Katarina Novak (do 30), Maja Cvirn Činku (31-45) in Dragica Habjan (nad 46).

Informacije pred startom

Tako kot po navadi bomo tudi pred tokratnim startom poslali vse potrebne informacije glede prevzema startnih številk, parkiranja, prevoza prtljage in zapor cest. Letošnja obvezna oprema bo tudi zaščitna maska.

 

Objavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.